ΜΝΑΕ - 1ο ΕΠΑΛ Καρπάθου

 

Εντυπώσεις Μαθητών

 

- Τι δήλωσαν οι μαθητές για τις πεζοπορίες:

 

  • «Ήμασταν όλοι μαζί μια παρέα, ερχόμασταν πιο κοντά σα συμμαθητές και με τον κύριο και μπορούσαμε να δούμε διάφορα μέρη του τόπου μας που δε θα είχαμε την ευκαιρία να πάμε μόνοι μας ή όλοι μαζί σα συμμαθητές. Περνάγαμε πολύ ωραία».

Αλεξάνδρα

 

  • «Μου άρεσαν γιατί βλέπαμε κάτι καινούργιο από τον τόπο μας, που εγώ προσωπικά δεν είχα ξαναδεί. Ερχόμασταν και πιο κοντά και αυτό είναι το πιο βασικό, ότι τα βλέπαμε όλοι μαζί. Μπορεί να ήταν λίγο κουραστικό, αλλά η κούραση έφευγε όταν έβλεπα τα αξιοθέατα».

Βαγγελίτσα

 

  • «Ευχαριστήθηκα πάρα πολύ, είχε πλάκα. Μ’ άρεσε πολύ μαζί με άλλα άτομα να βλέπεις νέα μέρη του κόσμου…».

Γεράσιμος

 

  • «Σε μένα προσωπικά περάστηκαν κάποια μηνύματα, όπως της ομαδικότητας, το να γνωρίσουμε κάτι ξεχωριστό, το να γνωρίσουμε τον καθηγητή μας και εκτός σχολείου. Ξεφεύγαμε από την καθημερινότητά μας και κάναμε κάτι πολύ διαφορετικό. Η δυσκολία που αντιμετωπίσαμε ήταν η κούραση, αλλά ήταν ευχάριστη κούραση, δε μας δυσκόλεψε τόσο. Μ’ άρεσε που πήραμε την πρωτοβουλία και μαζέψαμε τα σκουπίδια στην παραλία».

Ιωάννα

 

 

  • «Ήταν ωραία, γιατί ήταν έξω από το σχολείο, γνωρίσαμε καλύτερα τον καθηγητή και περάσαμε με τους συμμαθητές ωραία. Ήταν διαδραστικές, έξω από τα όρια του σχολείου και την τυπική σχέση καθηγητή – μαθητή, κρατώντας πάντα τα προσχήματα».

Μαρία

  

  • «Μου άρεσε η ομαδικότητα που είχαμε, που δημιουργούσαμε, γενικά όλα όσα κάναμε όλοι μαζί, χωρίς τσακωμούς και εντάσεις. Δεν υπάρχει κάτι που να μη μου άρεσε, μόνο η πολλή ζέστη».  

Παντούλα

 

  • «Ήταν τέλεια και θα μπορούμε να τα θυμόμαστε, ήρθαμε πιο κοντά με τους συμμαθητές μας και πήγαμε σε μέρη που δεν είχαμε ξαναπάει, μ’ άρεσε πάρα πολύ. Θα ήθελα να το συνεχίσουμε».

Πόπη

 

  • «Ήταν πολύ ευχάριστες γιατί ήταν κάτι πολύ διαφορετικό από τα καθημερινά μαθήματα κι έτσι το απολαμβάναμε και οι καθηγητές και τα παιδιά. Μου άρεσε που το κάναμε σε διδακτικές ώρες και δεν το εκμεταλλευόμασταν όλο αυτό, για να χάσουμε μάθημα, γιατί μετά από κάθε περίπατο κάναμε ασκήσεις και γράφαμε τις εντυπώσεις μας».

Χάρης

 

- Τι δήλωσαν οι μαθητές για την εφαρμογή του προγράμματος ΜΝΑΕ:

 

1ΕΠΑΛ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

Ταχυδρομική Διεύθυνση: Πηγάδια, 85700 Κάρπαθος

Τηλ. – Fax: 2245022880

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

blog: https://blogs.sch.gr/1epal-karpath